Hem » Aktuellt » Fotografiska

Fotografiska

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vi är stolta och glada över att kunna säga att Fotografiska i Stockholm är en samarbetspartner till Lin Living. Går du och äter i deras vackra och unika restaurang är det Lin Livings linneservetter som kommer att finnas på bordet. Bor du i Stockholm eller har vägarna förbi tycker vi definitivt att du borde göra ett besök här. Både för den fantastiska maten men också för deras häftiga fotoutställningar.

Fotografiska har en vision av hållbar njutning.
I det inkluderas inte bara mat och dryck utan även våra utensilier, ljuslyktor och servetter mm.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][laborator_image_banner image=”22259″ img_size=”1000×1000″ is_category_link=”no” font_color=”#ffffff” overlay_bg=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][laborator_image_banner image=”22260″ img_size=”1000×1000″ is_category_link=”no” font_color=”#ffffff”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][laborator_image_banner image=”22257″ img_size=”1000×1000″ is_category_link=”no” font_color=”#ffffff”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”“Vi tycker det är roligt att få samarbeta med Lin Living som även de arbetar med kvalitet, kärlek och hållbarhet. Tillsammans arbetar vi för en mer hållbar och medveten värld.“

” font_container=”tag:h3|text_align:center|color:%23000000″ google_fonts=”font_family:Alice%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][laborator_image_banner image=”22261″ img_size=”1000×500″ is_category_link=”no” font_color=”#ffffff” overlay_bg=””][/vc_column][/vc_row]

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.