Fotografiska maj 29, 2019 – Publicerad i: Aktuellt, Våra samarbetspartners

Vi är stolta och glada över att kunna säga att Fotografiska i Stockholm är en samarbetspartner till Lin Living. Går du och äter i deras vackra och unika restaurang är det Lin Livings linneservetter som kommer att finnas på bordet. Bor du i Stockholm eller har vägarna förbi tycker vi definitivt att du borde göra ett besök här. Både för den fantastiska maten men också för deras häftiga fotoutställningar.

Fotografiska har en vision av hållbar njutning.
I det inkluderas inte bara mat och dryck utan även våra utensilier, ljuslyktor och servetter mm.

"Vi tycker det är roligt att få samarbeta med Lin Living som även de arbetar med kvalitet, kärlek och hållbarhet. Tillsammans arbetar vi för en mer hållbar och medveten värld."