Nyhet – ännu en vacker linneklänning maj 22, 2019 – Publicerad i: Aktuellt, Nyheter, Vårt sortiment

lin living linneklänning vit axelband
lin living linneklänning knappar vit

Här ovan ser ni vår senaste design som är en linneklänning med axelband och träknappar. Vi kallar den en riktig sommardröm som man bara måste ha minst en av i sin garderob i år. Klänningen har vackra sömmar som gör att den sitter fint runt kroppen och är utsmyckad med knappar likande trä för ett lyxigare intryck och den är knälång.

Just nu finns den i färgerna White Linen (vitt linne), Denim Blue (blå) och snäcka (blå med vita prickar) men glöm inte att du Alltid kan specialbeställa i andra färger om du så önskar. Vi har till exempel svart, grå och rosa färg som det också går bra att beställa en klänning i. Längre ner i inlägget länkar vi direkt till dessa klänningar.

Blå linneklänning knappar Lin Living

En ljuvlig sommardröm i 100% linne

Blå linneklänning Lin Living
Linnekläder klänning Lin Living
Lin living linnekänning axelband blå

Ett hett tips om du vill ha en ny look på din klänning eller föredrar att bära långa ärmar är att matcha med något under. Till exempel en linneskjorta från oss passar utmärkt att ha under klänningen som du ser här ovan. Modellen har på sig vår nya linneklänning i Denim Blue matchat med vår klassiska och vita linneskjorta. En riktigt snygg match tycker vi, prova du också!