Kolla in våra nya våfflade kuddfodral maj 7, 2019 – Publicerad i: Aktuellt, Nyheter, Vårt sortiment

Drömmiga kuddfordral i linne

Kuddfodral våfflat linnetyg 50x50cm Lin Living
kuddfodral linne Lin Living naturfärg

Här ser ni vår senaste nyhet i sortimentet. Vackra och supersnygga kuddfodral i vårt våfflade linnetyg. De är precis som alla våra produkter i bästa kvalité av 100% linnetyg som har blivit ekologiskt odlat. Kuddfodralen säljs i storlek 50x50cm som är en standardstorlek för soffkuddar. Just det våfflade tyget är något töjbart vilket gör att din kudde som har ett något större mått även kommer kunna få plats utan problem. Önskar du att beställa i en helt annan storlek? Inga problem! Maila oss på [email protected] med dina önskemål så ger vi dig prisförslag och mer relevant information.

Varför köpa en ny soffa när du kan köpa ett gäng kuddfodral att liva upp den med. Här ovan ser du färgen Nature men vi har även White Linen, Granite och Frosty Green att erbjuda. Välj själv om du vill satsa på enfärgat eller matcha olika, vi tycker det är lika snyggt oavsett vad du väljer! Ett tips om du vill bryta av det våfflade mot något annat så säljer vi även kuddfodral i vårt ”vanliga” släta linnetyg.

Lin Living våfflat kuddfrodral 50x50
Kuddfodral 50x50 våfflat linnetyg Lin Living
Våfflat kuddfordral trend Lin Living

Hoppas du gillar våra nya kuddfodral lika mycket som vi gör. Kanske något för dig att investera i för att få en ny look i vardagsrummet eller varför inte prova att ha i sängen? Det våfflade tyget är nämligen mjukt och skönt och fungerar lika bra som huvudkudde. Eller varför inte ge bort i present till någon som fyller år eller precis flyttat eller liknande? Oavsett så hoppas vi att de nya kuddfodralen blir mycket använda.