Hem » Aktuellt » Filmer om våra produkter

Filmer om våra produkter

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vi jobbar hela tiden för att få att det ska vara enkelt, smidigt och roligt att handla hos linliving.se. Vi har bland annat startat igång vår online-chatt där vi gör vårt yttersta för att vara aktiva och svara snabbt på frågor som kan komma upp under tiden man kikar runt på olika produkter. Det är dessutom enkelt att komma i kontakt med oss så du både kan ringa och maila oss. På vardagar mellan 9-18 är vår telefonväxel öppen och du kan ringa och prata direkt med oss. Dygnet runt kan du givetvis också maila oss på [email protected] och vi svarar nästan jämt inom 24h. Vi jobbar dagligen för att erbjuda just Dig en så bra service som möjligt och är det någonting Du tycker vi kan bli bättre på så får du gärna berätta det för oss. Din åsikt är viktig för oss.

Var vi har upptäckt är att det blir allt mer populärt med rörliga format på nätet. Rörliga format ger en bättre känsla och man får möjlighet att nästan ta på plagget eller produkten. För att ge sig som kund en så rättvis bild som möjligt på våra produkter har vi nu börjat filma informativa kortfilmer där man både får veta lite mer om själva produkten men också se hur den sitter på en skyltdocka om det är ett klädesplagg. Vi svarar på de mest vanliga frågorna vi får om just den produkten och hoppas att det ska ge dig som kund en bättre upplevelse om det är något för dig eller inte. Du hittar dessa filmer antingen via länken här nedan eller på hemsidan hittar du de under produktbilderna.

 

Tryck HÄR för att komma till Lin Livings filmer

 

Vi hoppas att våra filmer kommer att vara till hjälp och bidra till en bättre shoppingupplevelse på linliving.se. Men tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar.[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=-akBsmFvEfA”][/vc_column][/vc_row]

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.