Nyhet – Kaftan mars 28, 2019 – Publicerad i: Aktuellt, Nyheter, Vårt sortiment

Här ser ni våra härliga kaftaner som vi precis har lanserat på hemsidan. Kanske sommarens mest bekväma och användbara plagg? Och såklart hur snyggt som helst att gå runt i en sådan här med ett par öppna sandaler eller sneakers. Eller satsa på ett bälte i midjan och klackar så är du redo för kvällens restaurangmiddag. Med lite fantasi kan du använda din kaftan vid fler än bara ett tillfälle.

Vit kaftan Lin Living linne
Vit kaftan linne Lin Living
Kaftan linne vit Lin Living

Kaftanen – sommarens mest bekväma plagg! 

Lin Living svart kaftan
Lin Living kaftan vit
Linnekaftan Lin Living svart

Våra kaftaner är gjorda av 100% linnetyg som har blivit enzymtvättat vilket gör att den är mjuk och har ett vackert fall redan vid första användningen. Vi har allt att göra just kaftanerna i ett något tunnare tyg mot vad vi har på våra andra produkter. Vi har hittills alltid producerat med ett linnetyg som är 185g/m2 men kaftanen är 125g/m2. De ordinarie färgerna som finns att beställa just nu är klassiskt vit och svart. Önskar man dock en annan färg är det inga problem då vi kan ordna specialbeställningar.

Vill du beställa en kaftan från Lin Living? – Tryck HÄR för att komma direkt till produkterna.

Just nu tar vi emot förbeställningar och kommer att leverera i början på maj. På föreställningarna har vi dessutom ett specialpris där du får köpa en kaftan för 1100kr och två för 2000kr. Ordinarie pris är 1350kr.

 

Passa på att beställ hem din kaftan och var redo inför våren och sommaren som väntar runt hörnet .