Hem » Aktuellt » Kortärmad linneskjorta – den senaste nyheten till vårt sortiment

Kortärmad linneskjorta – den senaste nyheten till vårt sortiment

Sen vi lanserade våra omtyckta och populära linneskjortor har det varit många som även önskat en likande modell fast med kort ärm. Även vi har länge tänkt på att ta utöka vårt sortiment med en sådan då det både är snyggt men också praktiskt då det är extra varmt. Efter sommaren 2018 som bjöd på värme och solsken nästan varje dag kändes det ännu mer som ett plagg som verkligen behövs i våra garderober… Och nu Äntligen kan vi säga att de kortärmade linneskjortorna är på god väg och vi har till och med fått hem de första proverna på hur den kommer att se ut.

Redan nu kan du göra en förbeställning på en (eller flera) kortärmade skjortor i valfri färg till 20% rabatt. Leveranstiden tror vi ligger på ca 3-5 veckor beroende på när man lägger en beställning. För tillfället har vi inte hunnit fota några bättre bilder på skjortan men har du sett eller haft på dig vår herrskjortor (den raka modellen) så är den väldigt lik men med kort ärm såklart. Vi rekommenderar dig att ta din vanliga storlek eller den storlek du annars har på kläder från oss. Velar du mellan två storlekar rekommenderar vi nästan alltid att ta den större då det inte gör något om linne sitter något slappt (tycker vi). Visserligen töjer sig linnetyget endel vid användning men vi rekommenderar ändå bekvämt framför att det blir för tight.

Är det någon färg du önskar på skjorta men som inte går att beställa nu? Tveka inte att kontakta oss med dina önskemål så ska vi se vad vi kan göra för att uppfylla dessa. Du når oss enklast på telefon (08 12 82 85 85) eller mail ([email protected]) beroende på tid på dynget du vill ha svar. För mer exakta mått eller fler bilder på skjortan går det utmärkt att kontakta vår kundservice också.

Här kan du förbeställa våra kortärmade skjortor

Hoppas du kommer vilja beställa en kortärmad linneskjorta från oss och att den blir mycket omtyckt! Psst.. linneskjortan kan givetvis bäras av kvinnor också och kommer blir ett supersnygga plagg att matcha till jeans eller som strandtunika i sommar.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.