Hem » Aktuellt » Överkast – Nyhet i vårt sortiment

Överkast – Nyhet i vårt sortiment

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Överkast i vår våfflade kollektion

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Efter att vi ha fått många frågor  och önskningar om överkast i vårt sortiment så kan vi nu äntligen meddela att det är på god väg. Vi har valt att ta hem överkast i vår populära och våfflade kollektion då vi tror att det kommer bli en mycket snygg kontrast mot de släta linnelakanen (eller andra lakan om man har det).

Tidigare har vi alltid rekommenderat våra kunder att använda ett underlakan som överkast då det också fungerar utmärkt men nu vill vi givetvis kunna erbjuda fler modeller. Det som är extra bra med de våfflade överkasten är att de kommer fortfarande vara i ett lätt linnetyg vilket gör att det är enkelt att bädda med och du skulle till och med kunna använda det som en mysig filt i soffan eller sängen. Som vi brukar säga är det bara Din fantasi som sätter gränser för när Du kan använda Dina linneprodukter.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][laborator_image_banner image=”21268″ img_size=”700×700″ is_category_link=”no” title=”NATURE ” font_color=”#ffffff” overlay_bg=”” href=”url:https%3A%2F%2Flinliving.se%2Fprodukt%2Foverkast-linne-nature%2F|||”][laborator_image_banner image=”21270″ img_size=”700×700″ is_category_link=”no” title=”GRANITE ” font_color=”#ffffff” overlay_bg=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][laborator_image_banner image=”21267″ img_size=”700×700″ is_category_link=”no” title=”WHITE LINEN ” font_color=”#ffffff” overlay_bg=””][vc_column_text]De färger vi har valt att ta hem på överkast nu nu till en början är följande:

Nature
White Linen
Granite

Alltså precis samma som vi i dagsläget har på de våfflade handdukarna och morgonrockarna.

Men… Det finns även möjlighet att beställa i Frosty Green som vi kommer att ta hem i en limiterad upplaga på och den färgen gäller då så länge lagret räcker.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Vi hoppas du kan hitta ett överkast hos oss som passar just Din stil och smak. Är det något mått du saknar eller färg så är du alltid välkommen att kontakta oss med dina specifika önskemål så ska vi se vad vi kan göra för just dig. Du når oss enklast på telefon 08 – 12 82 85 85 (mån-fre 09-18) eller mail [email protected] (dygnet runt). Under vissa tider under dygnet kan du numera även chatta med oss på hemsidan så  föredrar du skrift kan du givetvis testa att kontakta oss där också.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”21272″ img_size=”1000×500″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Tryck här för att komma till alla våra översatt ” color=”green” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Flinliving.se%2Fkategori%2Flinnelakan%2Foverkast-linne%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.