Hem » Aktuellt » Sängkläder till spjälsäng

Sängkläder till spjälsäng

Att Lin Living har gott om linnesängkläder i olika färger och storlekar är det nog ingen som har missat men har du koll på att vi även säljer sängkläder som passar till en spjälsäng/barnsäng? Självklart tycker vi även att de minsta ska få sova i härliga linnelakan och just nu har vi dessutom ett otroligt bra set-pris här på hemsidan och i butik. Ordinarie pris är 700 men nu har vi halva priset och ett set blir ditt för 380kr. Du som läser detta har dessutom möjlighet att få ett ännu bättre pris… Nämligen två set för 500kr (250kr/styck). Vill du ta del av detta erbjudande? Maila oss på [email protected] så ordnar vi det.

HÄR hittar du till våra barnsängkläder 

Färgerna som finns att välja på är följande:

White Linen – klassiskt vitt fungerar alltid och ger en ljus och fräsch känsla. Fläckar syns visserligen bättre på vitt än på annat men å andra sidan går det utmärkt att tvätta på 60 grader och till och med varmare om det skulle vara riktigt envisa fläckar.

Misty Gray – som att sova på moln.. En lugn och harmonisk färg som passar utmärkt in i barnrummet tycker vi. För att bevara den ursprungliga färgen rekommenderar vi att du tvättar på max 40 garder. Själva linnetyget tåls att tvättas på mycket varmare men man ska vara medveten om att färgen kan blekas en aning.

Nature – kanske den mest praktiska färgen att ha på barnsängkläder men även denna är en riktig fröjd för ögat. Nature är alltså en helt ofärgad färg (linets naturliga färg) som tåls att tvätta på lika varmt som vår vita. Fördelen med naturfärgen är ju däremot att fläckar kommer synas betydligt mycket mindre.

Frosty Green – Sist men absolut inte minst… Vår nya krispiga färg Frosty Green och kanske den vi hittills har sålt allra mest av. Den går i en ljus grön ton som livar upp en mörk och kall vinterdag.

 

 

Tips! Ekologiska och lyxiga barnsängkläder är en utmärkt julklapp till våra små vänner …

 

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.