Hem » Aktuellt » Black Friday

Black Friday

Det pratas mycket om att Black Friday är något negativt då det bland annat uppmanas till onödigt konsumtionshets.  På ett sätt kan vi såklart hålla  med då vi självklart inte ska köpa en massa onödiga saker som man inte är i behov av bara för att priset lockar. Men trots detta vill vi ändå ge möjlighet till våra kunder, såväl nya som gamla att få köpa våra produkter till ett något bättre pris. Dels handlar det om att vi vill ge tillbaka till kunder som gör det möjligt för oss att fortsätta med vårt arbete men också ge bättre förutsättningar för de människor som vill ha naturprodukter men avstår på grund av priset som ofta är något högre. Att en dag under året erbjuda våra produkter till ett bättre pris anser vi alltså vara något positivt då kanske fler människor får upp ögonen för ekologiska naturprodukter vilket i sin tur är ett steg mot en bättre värld.

Med vårt erbjudande vill vi inte uppmana någon till att köpa på sig en massan onödigt som man inte alls är i behov av men är det någonting man behöver så anser vi att det är mycket bättre att köpa naturprodukter av kvalité än slit och släng prylar. Kanske behöver man en ny morgonrock, nya lakan eller handdukar och att köpa dessa produkter av bra kvalité som i linnetyg kommer  i längden göra att man gör något gott för vår planet då man integ kommer behöva köpa nytt lika ofta.  Att ge våra kunder ett fint erbjudande tycker vi dessutom är superviktigt då vi aldrig hade kunnat fortsätta  ute dom. Kunderna kommer alltid att vara det allra viktigaste för vår veksamhet och vi gör allt vi kan för att ge de det allra bästa.

Om ni ska unna er något eller behöver något nytt tycker vi helt klart att våra naturprodukter är det bästa valet. Eller varför inte köpa julklappar av bra kvalité men till ett bättre pris?

I år ger vi därför våra fantastiska kunder möjlighet att köpa samtliga produkter ur vårt sortiment (exklusive adventskalendern) till 30% rabatt. rabattkoden som ska anges i kassan är BF18. 

Vi smygstartar redan idag klockan 18:00 i butiken på Tomtebogatan där vi har öppet till 21:00 och du som läser det här har dessutom möjlighet att börja shoppa före alla andra redan nu här på nätet. Koden är giltig till och med fredag 23/11 klockan 23:59.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.