Hem » Aktuellt » Julklappstips

Julklappstips

Julen kan tyckas vara långt borta men att vara ute i god tid med julklapparna är alltid en god idé så slipper du onödig stress i sista sekund. Hos Lin Living kan du hitta klappar till hela familjen och släkten och självklart även vännerna. Vi har något för alla åldrar och dessutom produkter i alla prisklasser, oavsett om du har en budget kring 100-lappen upp till tusenlappen så finns det någonting hos Lin Living.

 

Här kommer några tips på julklappar ur vårt sortiment som vi tycker du ska kolla in.

Linnepyjamas eller linnemorgonrock 
Passar alla människor och är ett utmärkt plagg att ge bort i jul när man myser runt hemma.
HÄR kan du köpa vår linnepyjamas och HÄR hittar du våra olika morgonrockar.

Sängkläder till de allra minsta..
En utmärkt present de små för att variera det man kanske annars köper till de minsta som leksaker eller kläder som de snabbt växer ur. Just nu har vi dessutom ett kanonerbjudande på dessa. Kika in erbjudandet HÄR.

Linneservetter…
Sist men inte minst vill vi tipsa om linneservetter som också är en utmärkt julklapp då dessa går att använda som så mycket mer än bara servetter. Du kan ha de som bordstabletter, kökshanddukar, en utmärkt “trasa” när du tvättar fönster eller bara det klassiska… Härliga och lyxiga linneservetter vid alla dina framtida middagar. Kanske kommer de till användning redan nu i jul.

Presentkort
Till den som verkligen inte kan bestämma sig går det alldeles utmärkt att handla ett presentkort med valfri summa och personen får själv välja vad i vårt sortiment som den vill ha. Våra presentkort går att utnyttja både i butik och i vår webbshop. Handla ditt presentkort från Lin Living HÄR.

 

Krångla inte till det i onödan utan ta hjälp av våra tips här ovan och kolla gärna in under kategorin JULKLAPPSTIPS där du kan välja helt efter din egna budget. Kom ihåg att vi alltid erbjuder fria byten så blir en storlek eller färg fel kan vi alltid ordna det enkelt och smidigt.

 

God Jul och Gott Nytt år önskar vi på Lin Living!

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.