Hem » Aktuellt » Lin Living Adventskalender

Lin Living Adventskalender

Till alla Lin Living Lovers….

I år kan Lin Living för första gången erbjuda en adventskalender till alla våra fantastiska kunder. Det är en unik kalender på marknaden och självklart enbart innehållandes produkter ur vårt sortiment. Kalendern kommer som ett stort vackert paket innehållandes 24 stycken mindre paket. 24 stycken julklappar kommer man varje dag fram till jul att överraskas med. För att göra vår adventskalender extra speciell för en själv kommer man dessutom att ha möjlighet att skräddarsy den genom att välja stolek på kläder och sin älsklings-färg ur vårt sortiment.  När man öppnat det sista paketet kommer man garanterat att vara utrustad med ett Lin Living-kit till dig och ditt hem.

Adventskalendern kommer att innehålla produkter från samtliga av våra segment som är hemtextilier där vi har bland annat olika sängkläder, handdukar, servetter och dukar. Ett annat segment är våra kläder där vi har skjortor, klänningar, pyjamasar och mycket mer. Sist men inte minst har vi det vi kallar för Lin Living “Living” där vi säljer doftpinnar, doftljus och strykvatten.

Vi har tagit fram denna adventskalender för att vi tycker alla förtjänar att avsluta det gångna året på topp och unna sig själv lite nytt. Låt december bli Din månad där jultomten kommer varje dag på besök och ger dig något fint och lyxigt. Eller varför sätta på dig tomteluvan och skägget och bli självaste jultomten på egen hand och ge kalendern till någon du tycker förtjänar att bli lite extra bortskämd nu på slutet av året.

Vår kalender säljs i två olika modeller :
Lin Living Adventskalender och Lin Living Adventskalender Premium och båda är helt magiska för alla er linneälskare där ute. Den mindre varianten innehåller produkter till ett värde av 4850kr och den större 12550kr.

För att säkerställa att just Du eller den Du tycker om får Lin Livings adventskalender tycker vi att du ska passa på att beställa hem den redan idag.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.