Hem » Aktuellt » Lin Living House

Lin Living House

Är du sugen på att komma ner till den vackra ön Gotland som sägs vara ett utav Sveriges vackraste ställen? Skulle du tycka det vore kul att få testa att leva och bo i Lin Livings produkter? Vore det inte en dröm att kunna göra båda dessa saker på en och samma gång? Snart kommer du att ha möjlighet att göra det då Lin Living nämligen har inlett ett nytt projekt som innefattar renovering, styling och mycket mer av ett vackert medeltida hus beläget i hjärtat av Visby. När det är klart kommer du att ha möjlighet att hyra detta unika hus. Att komma till Gotland passar utmärkt för en weekend med vännerna, en kickoff med jobbet där ni kan varva konferens med nöjen eller varför inte ta en veckas avkoppling med familjen. Huset ligger dessutom intill den vackra St:a Karins ruin där många evenemang äger rum och även skridskoåkning under vintermånaderna.

Det blir en unik upplevelse att få bo innanför murarna i ett vackert gammalt hus inrett i Lin Livings naturmaterial och dessutom med närhet till allt vad Visby har att erbjuda. Planen är att det ska bli helt klart i för uthyrning i början av 2019.

 

Grundtanken i Lin Living House är ju självklart också att man kommer få en unik möjlighet och chans att få känna, prova och leva i Lin Livings produkter. Sängarna kommer vara bäddade vi våra vackra linnesängkläder, på badrummen finns våra härliga linnehanddukar och det första man kan göra på morgonen är att svepa in sig i en skön linnemorgonrock. Att bo på ett ställe utrustat med kök ger en dessutom friheten att laga måltider i den mån man själv vill men sen finns självklart Visbys fantastiska restaurangutbud bara runt hörnet.

 

“Lin Living House – A place to find  harmony, strength and unforgettable memories, on the magical island – Gotland”.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.