Hem » Aktuellt » Instagram-shopping

Instagram-shopping

Som många säkert redan känner till är miljö och hållbarhet en viktig del i Lin Livings varumärke och hur vi jobbar. Dels med tanke på slitstyrkan på våra produkter som ska göra att de håller avsevärt mycket bättre än andra produkter vilket gör att man inte längre behöver slänga och köpa nytt på samma sätt som tidigare. Vi försöker även alltid att återanvända paketeringsmaterial i den mån vi kan istället för att slänga kartonger som egentligen går att använda en gång till osv.. Men mer om vårt tänk kring hållbarhet en annan dag. Nu ska vi berätta om vår senaste lansering inom shopping via nätet… Nämligen Instagram-shopping. För er som har Instagram och följer oss där kanske detta inte är en nyhet men till er andra ska vi nu berätta varför och hur det går till.

 

För ungefär en vecka sen hade vi en helt vanlig inventering av lagret som vi har med jämna mellanrum för att stämma av att allt är i sin ordning. Vi insåg då att det fanns en hel del produkter som inte är 100 procent säljbara på grund av att en knapp saknas, de har varit med på en fotografering, är en utgående modell som vi inte kommer ta in mer, har blivit något felsydd i produktionen eller liknande. Vi insåg att det vore ett onödigt slöseri att slänga dessa fina produkter och kanske finns det någon därute som vill ha sakerna i sina egna hem bara de får vetskapen om att de finns. Vi gjorde därför ett försök med några produkter där vi la ut bild, skrev vad det var för “fel” på varan och det aktuella priset. Vi insåg snabbt att detta verkligen gick hem hos våra följare och intresset var över förväntan.

Det går till som så att vi lägger ut en bild på varan som vi vill försöka sälja och har satt ett pris på den och sedan är det helt enkelt först till kvarn som gäller. Enklare, smidigare och roligare än Instagram-shopping blir det helt enkelt inte men framförallt ser vi detta som en bra instats för miljön produkter som annars skulle ha blivit “hyllvärmare” eller slängda nu kommer till användning hos någon annan.

Har du Instagram och har missat att följa oss heter vi @linliving och vi rekommenderar dig att gå in och följa på en gång för att inte missa nästa gång vi vi har lagerrensning.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.