Hem » Aktuellt » Höstnyheter

Höstnyheter

Känner du att en förändring behöver ske nu inför hösten? Känner du dig trött på sommarfärgerna och vill in med något nytt? Känner du dig redo för en nystart och vill bli den bästa versionen av dig själv? Det gör i alla fall vi och därför har vi nu rensat bland sommarsortimentet för att göra plats för lite nytt… Frosty Green, Lilac, Denim Blue och Limestone är våra senaste nya färger som vi är helt sålda på. Nu vill vi ha linnepyjamas i Frosty Green, linnemorgonrock i Limestone, linneskjorta i Denim Blue och sängen ska bäddas i krispiga och lyxiga linnelakan i Lilac. Så vad väntar du på? Sätt igång med rensningen hemma och gör plats för nya fräscha kläder och textilier i ditt hem.

Vi har dessutom välkomnat hösten med att ta hem våra populära linnebyxor straight-fit och curve-fit i en ny färg som denna gång blev klassikern Granite. Klassikt mörkgrått tyckte vi kändes helt rätt att ha ett par linnebyxor i nu till den mörka tiden som kommer. För vissa kan linne vara förknippat med sommar och sol och slappa dagar på stranden men denna norm vill vi bort med för linne fungerar utmärkt hela året och inte minst i stadsmiljö. Linne ger dig alla förutsättningar för att vara klädd bekvämt men samtidigt propert på samma gång vilket i sin tur gör att just Du kommer kunna prestera på topp varje dag.

Har du någon gång känt dig orolig att bli svettig under ett föredrag? Glöm oron med en linneskjorta till hands. Har du ett fysiskt krävande jobb men vill ändå kunna ha snygga kläder? Återigen linneskjortan kommer vara din räddare i nöden. Vill du bara se sådär snygg och bekväm ut på samma gång? Satsa på Lin Livings linne-look med byxor, skjorta och kavaj i linne.

Unna dig själv och ditt hem lite nytt denna säsong och låt dig inspireras HÄR där du hittar alla Lin Livings nyheter.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.