Hem » Aktuellt » Linnelakan sticks?

Linnelakan sticks?

Sova i linnelakan? Sticks inte det?

En fråga vi då och då får höra i våra butiker eller i andra sammanhang. Vi ska nu reda ut det här en gång för alla och berätta varför våra lakan är fantastiska att sova i och inte kommer att sticka dig under nattens gång.

Hur ett linnelakans yta känns beror helt på vart du köper det någonstans. Endel har en grövre struktur och andra tunnare. Vissa kan upplevas hårda och sträva och andra mjuka och sköna. Vissa är mer skrynkliga än andra osv… Lin Livings lakan är mjuka mot huden och är inte överdrivet tjocka men heller inte allt för tunna och känsliga. Men vad beror det då på att våra lakan kan vara så sköna för linne i sig är ju egentligen ett hårt och stelt material? Detta beror nämligen på att samtliga linneprodukter i vårt sortiment är av 100% lin och har blivit enzymtvättade. En enzymtvätt innebär att man tvättar plagget eller tyget i en cellulosalösning som gör att onödiga fibrer i tyget försvinner och det får en mjuk och skön yta.

Vi sover ungefär en tredjedel av våra liv och varför inte göra den sista delen så behaglig som möjligt? Vi tycker alla borde unna sig själv och sin sömn det allra bästa och sova i lakan i linne. det är en fantastiskt skön känsla som behövs uppelvas för att man ska förstå själv. Sussa gott!

 

 

 

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.