Hem » Aktuellt » Linnesängkläder även till barnen
barnsangklader-prickigt-lin-living.

Linnesängkläder även till barnen

Lin Living vill såklart att även de minsta ska få njuta av våra härliga och sköna lakan och har därför även barnsängkläder i sortimentet. Precis som alla våra produkter är de gjorda på ett hundraprocentigt och ekologiskt linnetyg som är enzymtvättat vilket gör att det känns mjukt och skönt mot huden. På hemsidan kan man välja mellan färgerna vit, granite, pink lily och snäck men det går självklart även att specialbeställa i valfri färg. Måtten på sängkläderna är 100×130 på påslakan och 35×55 på örngotten.

Lyxiga och mjuka barnsängkläder i linne är dessutom en mycket uppskattad doppresent, så det är något vi varmt vill tipsa om. Lin har ju en förmåga att värma oss vid svalare temperaturer och kyla ner oss när det är varmare och passar därför perfekt även för barnen så de får en god natts sömn.

 

Beställ hem redan idag –> Barnsängkläder

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.