Hem » Aktuellt » Tips på studentpresent

Tips på studentpresent

Studenttiderna närmar sig och många av oss kanske har någon i vår närhet som snart ska få sätta på sig mössan och fira denna lyckliga dag tillsammans med sina klasskamrater. En mycket uppskattad men ändå passande studentpresent är något från Lin Livings sortiment. Vi har olika produkter beroende på vilken prisklass man vill ligga på. Ett sätt med sängkläder kan aldrig bli fel, eller varför inte en härlig morgonrock som kommer hålla år efter år eller om man vill ge något enklare kanske ett härligt doftljus eller strykvatten kan vara något. Att ge något som kan behövas i hemmet när man så småningom har sitt eget är alltid en uppskattad present till en student och något som garanterat kommer till användning.

Så sitter du nu där och funderar på vad du ska ge i studentpresent till någon i din närhet har du kommit helt rätt till oss på Lin Living.  Kolla in hela vårt sortiment här!

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.