Hem » Aktuellt » Linnebyxor – snart är de här

Linnebyxor – snart är de här

Nu är vi tillbaka i Stockholm efter två spännande och fartfyllda dagar i Tallinn. Vi var där främst på grund av våra linnebyxor som snart är klara för försäljning. Innan produktionen av byxorna kunde sättas igång på riktigt ville vi stämma av allt med sömmerskorna så de blir precis så som vi vill ha dem. I måndags förmiddag var vi och diskuterade ändringar, sömmar och detaljer och redan dagen efter var den första modellen klar och vi hade inte kunnat vara mer nöjda. Inga fler ändringar behövdes göras och därmed kan byxorna nu börja produceras på riktigt och om bara några veckor finns de på vår e-handel och i butik.

Vi var även på möten där vi diskuterade förändringar av designen på endel produkter, nyheter framöver i vårt sortiment samt färger inför hösten. Det känns alltid lite svårt att att besluta om höstens sortiment såhär långt i förväg men som i de flesta branscher är det viktigt att alltid ligga steget före.

För ovanlighetens skull bjöd Tallinn på strålande sol vilket passade perfekt då vi hade planerat att fotografera några nyheter, bland annat en linnekjol i färgen Polka och våra linnebyxor som är på ingång. Kolla in vår Instagram @linliving om du vill se mer av dessa vackra och glada sommarbilder.

Vi är så förväntansfulla på allt som kommer att hända med Lin Living nu framöver och vi hoppas att alla ni vill följa med oss på den här resan.

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.