Hem » Aktuellt » Linnebyxor – nytt inför sommaren

Linnebyxor – nytt inför sommaren

Sommaren närmar sig med stormsteg och självklart vill vi ha ett par stilrena och klassiska linnebyxor tills dess. Ett par byxor i lin har varit på tal länge men äntligen kan vi avslöja att de kommer finnas till försäljning i  juni. Precis som alla kläder från Lin Living är ett par byxor i linne lika snyggt som det är bekvämt att ha på sig då de fungerar såväl en svalare sommarkväll som varm dag ute i solen.

Lite snabb info om dam- och herrmodellen kommer här:’
På bilden här ovan ser ni en bild på den första prototypen av dambyxan i färgen natur. Några av de synliga förändringar som kommer att göras är gylfen som ska täckas över och skärphällorna ska självklart sättas fast. Herrbyxan kommer att vara längre och rakare i modellen än vad dambyxorna är och höjden på midjan kommer att vara lägre. På dambyxan har vi satsat på en “mid waist” och byxorna sitter strax under naveln. Dambyxan kommer även vara förstärkt kring buken och ha ha en dragsko i midjan vilket gör att man har möjlighet att spänna åt byxorna vid behov.

Det är inte helt bestämt vilka färger vi kommer ta in i sortimentet men några av de klassiska färgerna kommer såklart att finnas. Om du har någon speciell önskan på en färg du skulle vilja ha i linnebyxor är du varmt välkommen att höra av dig till oss och berätta vilken det skulle kunna vara.

 

Vi hälsar er alla en fin torsdag!

Följ oss på Instagram

Följ @linliving
Fri frakt

Gäller för DHL-servicepoint. Finns även hemleverans & frakt via Postnord.

Fria byten

Returer debiteras med 99 kr. Maila/ring oss om du är osäker inför ditt köp.

Naturmaterial

Odlas utan skadliga kemikalier. OEKO-tex 100 certifierat.

Producerat i Estland

Samt även en viss produktion i Litauen och lokalt på Gotland.