Vagn 0

Om butiken på Tomtebogatan 34

Att öppna en alldeles egen butik har varit vår dröm sedan dag 1 vi startade Lin Living. Vi älskar och brinner för e-handel och att ha kunder runt om i hela Sverige och Europa som vi kommunicerar med digitalt är fantastiskt. Men, det som internet och den digitala världen aldrig kan ersätta är den personliga kontakten. Lika mycket som vi brinner för e-handel brinner vi för att ge personlig service, kunskap och inspiration genom ett personligt möte. Vi har skapat en atmosfär som är mer än bara en vanlig butik. Vi vill att du som besöker oss ska känna dig som hemma, därför har vi valt att placera loungemöbler mitt i butiken som gör att du kan sätta dig ner i lugn och ro och fundera över olika färgval och textilier som du vill ha i ditt hem. Om du vill handla i lugn och ro eller behöver hjälp med specialbeställningar av exempelvis färger som vi inte har i lager, gardiner, extra långa dukar eller vad det än är så erbjuder vi dig kostnadsfritt att boka en privat tid i vår butik. Meddela dina önskemål om tid längre ner på sidan. Självklart bjuder vi alltid på något bubblande gott att dricka.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Våra öppettider

Ordinarie öppettider

tisdag – fredag: 10:00-18:00

Dessa öppettider kan avvika på röda dagar eller liknade. Tryck HÄR för att se våra avvikande öppettider. 

Har du inte möjlighet att besöka oss under våra ordinera öppettider? Kontakta oss här nedan eller via telefon (08 12 82 85 85) för att bestämma en annan tid.

Kan du inte besöka butiken på någon av våra ordinarie öppettider? Vill du gärna besöka vår butik men öppettiderna passar inte dig? Inga problem! Vi kan vara flexibla och öppna upp t.ex. under kvällar, helger eller andra tider som passar Dig. Kontakta oss senast fredag innan klockan 18:00 för ett besök under helgen.


7583924960_IMG_2458
7518836928_IMG_2468
Butik Lin Living Tomtebogatan 34 Stockholm

Recensioner

Jag är så otroligt nöjd med mina produkter jag köpt hos er. Speciellt sängkläderna. Sover så skönt i dem. Alla i familjen gillar sängkläderna. Håller sej jättefint tvätt efter tvätt. Tack för ert arbete med att ta fram så härliga produkter.

Anita från Ljusdal