Vagn 0
Karin Jörnhammar.

Hanna Jörnhammar

VD/Ägare
22 år, född och uppvuxen på Gotland tillsammans familj. Intresset för entreprenörskap började redan so 10-åring då Hanna anordnade loppmarknader på gatan för att få glasspengar. Efter att ha drivit ett UF-företag sista året på gymnasiet grundades bolaget Lin Living.

Hanna brinner för att gå från idé till verklighet samt inspirera andra människor att våga tro på sig själva och sina idéer.

08 – 12 82 85 85
+46 73 767 19 60
info@linliving.se

Karin Jörnhammar

Ekonomiansvarig
Fru och mamma till fyra barn. Bosatt på Gotland i Visby. Karin är egenföretagare och jobbar med företag i olika storlekar. Idag är hon bland annat ansvarig för Lin Livings ekonomi. Karin är en stor inspirationskälla till möjligheten att driva eget företag och samtidigt ta hand om en stor familj och ett hem.

Att ständigt tänka positivt, vara lösningsorienterad och ge mycket kärlek och trygghet är några av hennes många inspirerande egenskaper.  

Lina Jörnhammar.

Lina Jörnhammar

Butik- och logistikansvarig
Född och uppvuxen på Gotland tillsammans familj. Efter att ha jobbat med försäljning och service både på Gotland och i Spanien valde Lina att flytta till Stockholm för att inta rollen som ansvarig för Lin Livings nyöppnade butik på Tomtebogatan 34 samt för lager- och logistik. 

Lina är en energisk och glad tjej som alltid gör det yttersta för att alla kunder och besökare ska känna sig nöjda.

08 – 12 82 85 85
lina@linliving.se

Vincent

Bordercollie/australian shepherd
Jag är en glad och busig kille som bor på Gotland med matte, husse och familjens yngsta syster. Jag ser till att familjen kommer ut och rör på sig flera gånger per dag med mig så de kan samla energi och kraft till arbetet. Det är viktigt att bryta av från koncentrat jobb med lekfulla promenader där vi leker med frisbee och fotbollar – det tror jag bidrar till en mer hållbar livsstil. 

Har ni tur kanske jag är på besök i Stockholm och extraknäcker lite i butiken på Tomtebogatan 34.