Karin Jörnhammar.

Hanna Jörnhammar

VD/delägare
23 år, född och uppvuxen på Gotland tillsammans familj. Intresset för entreprenörskap började redan som 10-åring då Hanna anordnade loppmarknader på gatan för att få ihop glasspengar. Efter att ha drivit ett UF-företag sista året på gymnasiet grundades bolaget Lin Living AB. Under sommaren 2018 startade även Hanna bolaget Lin Living House AB som ni kan läsa mer om HÄR 

Hanna brinner för att gå från idé till verklighet samt inspirera andra människor att våga tro på sig själva och sina idéer.

[email protected]

Karin Jörnhammar

Ekonomiansvarig
Fru och mamma till fyra barn. Bosatt på Gotland i Visby. Karin är egenföretagare och jobbar med företag i olika storlekar. Idag är hon bland annat ansvarig för Lin Livings ekonomi. Karin är en stor inspirationskälla till möjligheten att driva eget företag och samtidigt ta hand om en stor familj och ett hem.

Att ständigt tänka positivt, vara lösningsorienterad och ge mycket kärlek och trygghet är några av hennes många inspirerande egenskaper.  

Lina Jörnhammar.

Lina Jörnhammar

Butik- och logistikansvarig
Född och uppvuxen på Gotland tillsammans familj. Efter att ha jobbat med försäljning och service både på Gotland och i Spanien valde Lina att flytta till Stockholm för att inta rollen som ansvarig för Lin Livings butiker i Stockholm (Tomtebogatan 34) och Gotland (Kung Magnus Väg 3, öppnar våren 2019) samt för lager, logistik och kundservice. 

Lina är en energisk och glad tjej som alltid gör det yttersta för att alla kunder och besökare ska känna sig nöjda, glada och lyssnade på. 

[email protected]

Bella

Labrador
Nyaste tillskottet i Lin Living-familjen är jag! Jag är född nere i Markaryd men nu bor jag i Visby tillsammans med världens bästa matte och husse. Jag har varit  med och hjälpt till i butiken sedan jag var 8 veckor gammal så jag kan verkligen stenkoll på sortimentet. När jag inte är med på jobbet så älskar jag att leka med pinnar, med andra hundkompisar men min stora passion i livet är nog mat.

Ni träffar mig oftast i butiken på Adelsgatan 23, Visby och det bästa jag vet är när det kommer in kunder som vill leka med mig!

Mikael Ekström

Delägare och försäljningsansvarig
Mikael har en lång karriär inom fastighetsmäklarbranschen och ett stort intresse för fotografering. De kombinerande egenskaperna är en viktig nyckel i utvecklingen framåt för Lin Living.

[email protected]