Nya öppettider i Lin Livings butik i Stockholm februari 13, 2019 – Publicerad i: Aktuellt

Vi uppdaterar våra öppettider i butiken på Tomtebogatan 34 i Stockholm. Vi kommer nu ett tag framöver att endast ha öppet tisdagar-fredagar i butiken. Vi vill däremot inte begränsa de som vill besöka oss och på så sätt kan vi alltid öppna upp vid andra tillfällen, såsom kvällar eller helger. Det går alltid att höra av sig till oss på mail, telefon eller annat forum för att kolla om vi kan ha öppet vid någon annan tid. Vill man besöka oss under kommande helg får man hör av sig senast på fredagen innan klockan 18. Vid andra tider är det såklart bra att vara ute i så god tid som möjligt men gärna minst 24 timmar innan.

Våra ordinarie öppettider är nu:

tisdag: 10-18
onsdag: 10-18
torsdag: 10-18
fredag: 10-18

 

Varmt välkommen till Lin Livings butik!