20% rabatt på ALLT i butiken december 19, 2018 – Publicerad i: Aktuellt

Har du fortfarande inte handlat klart alla julklappar? Kanske stressen börjar smyga sig på mer och mer och nu är det tveksamt om internetbutikerna kommer hinna leverera i tid. Då tycker vi att just Du ska komma förbi vår fysiska butik i Stockholm för att försäkra dig om att få leverans i tid. Vi har något för alla åldrar och prisklasser men oavsett så kan du vara säker på att det är produkter av kvalité.

Sista chansen att handla klappar från Lin Living och få garanterad leverans innan julafton är nu på torsdag då vi dessutom håller extraöppet i två timmar. Istället för att stänga butiken klockan 18:00 kommer vi att stänga klockan 20.00. Du som läser detta är givetvis välkommen att droppa förbi och ta gärna med dig nära och kära om det finns fler i din närhet som också är intresserade är de också välkomna. Det blir ett utmärkt tillfälle att handla de sista klapparna om man inte är helt klar än eller helt enkelt bara unna sig själv något fint mitt i julstressen. Vi kommer dessutom att ha ett erbjudande på 20 % rabatt på ett helt köp här i butiken (gäller så länge lagret räcker).

Så har du fortfarande julklappar som behövs inhandlas och befinner dig i Stockholm under torsdagen tycker vi att du ska komma förbi. Vi har paket i olika prisklasser så oavsett om du är ute efter en present runt hundralappen eller upp över tusenlappen så finns det garanterat något hos oss.

Vår butik hittar du på Tomtebogatan 34 i Birkstan, Stockholm.

PS: Vi har även öppet på fredagen den 21 december men stänger då ner klockan 15:00. Efter det kommer butiken att hålla stängt över jul och nyår och öppna upp åter igen som vanligt tisdagen den 8 januari.

 

Hoppas vi ses på torsdag men om inte så vill vi redan nu passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!