Lin Living öppnar butik i Stockholm april 4, 2018 – Publicerad i: Aktuellt

Att ha en butik i Stockholm har länge varit en dröm för oss och äntligen kan vi stolt presentera Lin Livings egna butik på Tomtebogtan 34.

Sen start har Lin Living satsat på e-handeln med tanke på dagens digitaliserande samhälle, samt möjligheten att nå ut till en stor grupp av människor via den plattformen. Men trots det får man inte glömma den fantastiska känslan av att gå in i en butik där man faktiskt får se, känna och prova produkter, samt ett socialt möte med andra människor. Precis den här känslan vill Lin Living kunna erbjuda sina kunder och därmed vill vi varmt välkomna er in till vår butik i centrala Stockholm. Vi hoppas ni kommer och hälsar på oss på Tomtebogatan 34 när ni har vägarna förbi, såväl nya som gamla kunder.

Vi ses snart!

Våra öppettider: 
ons – fre: 10-18
lör & sön: 12-16

För privat bokning av butiken, hör av er till [email protected]